خواص و فواید شکلات تلخ در دوران بارداری

شکلات تلخ در واقع نام درخت کاکائو در زبان یونانی به مفهوم «غذای خدایان» و در اعتقاد آنان این درخت نشانه «سلامت و قدرت» بود. سرخپوستان آمریکا پودر کاکائو را با شیره انگور یا عسل می‌آمیختند و با آن نوشیدنی لذیذی می‌ساختند. بعدها اروپاییان برای درمان برخی از بیماری‌ها آن را به کار می‌بردند. شاید برایتان جالب باشد که بدانید تا انتهای قرن ۱۷ میلادی، شکلات یا کاکائو، ماده غذایی گران‌قیمتی در اروپا بود که فقط ثروتمندان سلطنتی از آن استفاده می‌نمودند. در آمریکای مرکزی نیز شکلات کالایی لوکس به شمار می رود و مردم از دانه‌های کاکائو به جای پول استفاده می‌نمودند. اولین بار کریستف کلمب کاکائو را از… ادامه مطلب

Continue Reading

طرز تهیه کاستارد ( کاسترد ) شکلاتی

اگر عاشق شکلات هستید مطمئنا عاشق این دسر خواهید شد برای تهیه آن سعی کنید از شکلات تلخی که محبوبتان است استفاده کنید. مواد لازم جهت تهیه کاستارد یا همان کاسترد شکلاتی برای چهار نفر در زیر نوشته شده است.   مواد لازم جهت تهیه کاستارد شکلاتی خامه: ۲ پیمانه زرده تخم مرغ: ۳ عدد پودر دارچین: ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل قرمز: ۱/۸ قاشق چایخوری نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری شکلات تلخ: ۲۰۰ گرم    طرز تهیه خامه، زرده تخم مرغ، نمک، فلفل قرمز و دارچین را توی شیرجوش ریخته و روی شعله متوسط بگذارید و هم بزنید تا مخلوط شوند. وقتی روی مایع حباب ایجاد شد… ادامه مطلب

Continue Reading

طرز تهیه شکلات مغز دار خانگی

مواد لازم برای تهیه شکلات مغز دار ۳۰۰ گرم شکلات تخته ای تلخ ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع ۱ مشت کوچک بادام شکلات صبحانه به مقدار لازم مربا در طعم دلخواه به مقدار لازم عسل به مقدار لازم قالب شکلات   طرز تهیه ابتدا ظرف شکلات تخته ای رو توی‌ یک ظرف آب داغ قرار داده و بعد از حرارت دادن اون آب میشه روغن رو بهش اضافه میکنیم تا باعث پخش بهتر شکلات توی قالب بشه و دیرتر سفت بشه تا مراحل تهیه شکلات خانگی بهتر پیش بره. شکلات ذوب شده رو داخل قالبهایی که حاضر و چرب کردیم میریزیم و بصورت دورانی حرکت میدیم تا در داخل قالب… ادامه مطلب

Continue Reading