مواد لازم برای تهیه شکلات مغز دار

  • ۳۰۰ گرم شکلات تخته ای تلخ
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع
  • ۱ مشت کوچک بادام
  • شکلات صبحانه به مقدار لازم
  • مربا در طعم دلخواه به مقدار لازم
  • عسل به مقدار لازم
  • قالب شکلات

 

طرز تهیه

ابتدا ظرف شکلات تخته ای رو توی‌ یک ظرف آب داغ قرار داده و بعد از حرارت دادن اون آب میشه
روغن رو بهش اضافه میکنیم تا باعث پخش بهتر شکلات توی قالب بشه و دیرتر سفت بشه تا مراحل تهیه شکلات خانگی بهتر پیش بره.

شکلات ذوب شده رو داخل قالبهایی که حاضر و چرب کردیم میریزیم و بصورت دورانی حرکت میدیم تا در داخل قالب خوب پخش بشه فقط توجه کنید که فقط دیواره های قالب شکلاتی بشه نه اینکه توی قالب کامل پر بشه؛

سپس اونرو داخل یخچال میذاریم تا سفت شده و خودش رو بگیره.
توی این مدت بادام رو توی یک کیسه میکوبیم تا خرد بشه.
وقتی شکلات سفت شد داخل قالب هارو با طعم های دلخواهمون پر میکنیم من سه طعم بادام، مربای توت فرنگی و عسل رو انتخاب کردم،

برای قسمت بادامی اول یه لایه بادام‌ ریخته و‌بعد روش شکلات صبحونه میریزیم طوری که یکم سرش خالی بمونه تا جا برای شکلات آب شده نهایی باشه

شکلاتهای عسل و مربا هم با همین شیوه پر کرده و واسه شکلات ذوب شده جا میذاریم.
حالا برای مرحله آخر شکلات تخته ای آب شده رو داخل قالب ها میریزیم تا کاملا پر بشن

حالا با یدونه سیخ یا چیزی شبیه به آن سطح شکلات هارو هموار کرده و داخل یخچال میگذاریمشون تا سفت بشن.
بعد از اینکه شکلات ها خودشون رو گرفتن و سفت شدن، آماده اند و از قالب درشون میاریم و‌‌در ظرف دلخواهمون میچینیم‌.
نوش جان…!