خواص و فواید شکلات تلخ در دوران بارداری

شکلات تلخ در واقع نام درخت کاکائو در زبان یونانی به مفهوم «غذای خدایان» و در اعتقاد آنان این درخت نشانه «سلامت و قدرت» بود. سرخپوستان آمریکا پودر کاکائو را با شیره انگور یا عسل می‌آمیختند و با آن نوشیدنی لذیذی می‌ساختند. بعدها اروپاییان برای درمان برخی از بیماری‌ها آن را به کار می‌بردند. شاید برایتان جالب باشد که بدانید تا انتهای قرن ۱۷ میلادی، شکلات یا کاکائو، ماده غذایی گران‌قیمتی در اروپا بود که فقط ثروتمندان سلطنتی از آن استفاده می‌نمودند. در آمریکای مرکزی نیز شکلات کالایی لوکس به شمار می رود و مردم از دانه‌های کاکائو به جای پول استفاده می‌نمودند. اولین بار کریستف کلمب کاکائو را از… ادامه مطلب

Continue Reading

طرز تهیه کاستارد ( کاسترد ) شکلاتی

اگر عاشق شکلات هستید مطمئنا عاشق این دسر خواهید شد برای تهیه آن سعی کنید از شکلات تلخی که محبوبتان است استفاده کنید. مواد لازم جهت تهیه کاستارد یا همان کاسترد شکلاتی برای چهار نفر در زیر نوشته شده است.   مواد لازم جهت تهیه کاستارد شکلاتی خامه: ۲ پیمانه زرده تخم مرغ: ۳ عدد پودر دارچین: ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل قرمز: ۱/۸ قاشق چایخوری نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری شکلات تلخ: ۲۰۰ گرم    طرز تهیه خامه، زرده تخم مرغ، نمک، فلفل قرمز و دارچین را توی شیرجوش ریخته و روی شعله متوسط بگذارید و هم بزنید تا مخلوط شوند. وقتی روی مایع حباب ایجاد شد… ادامه مطلب

Continue Reading

طرز تهیه شکلات مغز دار خانگی

مواد لازم برای تهیه شکلات مغز دار ۳۰۰ گرم شکلات تخته ای تلخ ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع ۱ مشت کوچک بادام شکلات صبحانه به مقدار لازم مربا در طعم دلخواه به مقدار لازم عسل به مقدار لازم قالب شکلات   طرز تهیه ابتدا ظرف شکلات تخته ای رو توی‌ یک ظرف آب داغ قرار داده و بعد از حرارت دادن اون آب میشه روغن رو بهش اضافه میکنیم تا باعث پخش بهتر شکلات توی قالب بشه و دیرتر سفت بشه تا مراحل تهیه شکلات خانگی بهتر پیش بره. شکلات ذوب شده رو داخل قالبهایی که حاضر و چرب کردیم میریزیم و بصورت دورانی حرکت میدیم تا در داخل قالب… ادامه مطلب

Continue Reading

طرز تهیه بیسکوئیت شکلاتی

بیسکویت شکلاتی یک از انواع بیسکوییت هایی است که طعم بسیار خوبی دارد. بچه ها به این بیسکویت های شکلاتی علاقه زیادی دارند.البته برای جذاب تر کردن آنها می توانید قطعات شکلات را با اسمارتیزهای رنگی جایگزین کنید. پس با ما همراه شوید تا طرز تهیه این بیسکوییت های شکلاتی را فراگیرید. طرز تهیه بیسکویت شکلاتی روش اول:   مواد لازم:   کره                                       ۱۲۵ گرم شکر قهوه ای                         ۲۸۰ گرم وانیل                                    ۱/۴ قاشق چایخوری تخم مرغ ( کمی زرد شده )       ۲ عدد جوش شیرین                         ۱ قاشق چایخوری آرد                                       ۳۱۰ گرم شکلات سیاه چیپسی            ۳۰۰ گرم     طرز تهیه بیسکویت شکلاتی: فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم… ادامه مطلب

Continue Reading

طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی

مواد لازم کیک شکلاتی به میزان لازم خامه فرم گرفته  ۲۰۰ گرم شکلات صبحانه فندقی یا نوتلا ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای  ۱۰۰ گرم قهوه دم کرده غلیظ به میزان لازم طرزتهیه خامه رو فرم بدید و پنیر خامه ای رو که به دمای محیط رسیده بهش اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه .  نوتلا رو هم که باز باید تو دمای محیط باشه به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید . برای این دسر میتونید از باقیمونده کیک های شکلاتی تون هم استفاده کنید . اگه مدل کیکتون جوری باشه که به راحتی پودر بشه ظاهر کارتون زیباتر هم میشه . این کیک شکلاتی برای این… ادامه مطلب

Continue Reading

تقلب در شکلاتهای ایرانی

از جمله مواردی که در کشور ما زیاد دیده می‌شود و متأسفانه نظارت چندانی روی آن وجود ندارد، مسئله جایگزین کردن جانشین‌هایی به جای کره کاکائو در شکلات واقعی است. استاندارد مربوط به مواد اولیه شکلات در کشورهای مختلف متفاوت است. در کشور ما استانداردهای مشخصی وجود دارد که برگرفته از استانداردهای بین‌المللی کدکس (Codex) است. اما به طور کلی شکلات، محصولی است که با توجه به نوع، در فرمولاسیون آن حداقل از ۱۸ تا ۲۲ درصد کره کاکائو وجود دارد. پس صرفاً اگر در محصولی از پودر کاکائو استفاده شده باشد نمی‌توان از آن به عنوان شکلات نام برد. شکلات سفید، حاوی پودر کاکائو نیست ولی به دلیل داشتن… ادامه مطلب

Continue Reading